background-image
  • DVS
  • Aboma
  • VCA

Pro Rail: Totaal leverancier

Het randstadspoor is volop in ontwikkeling. Zo ook het station Utrecht Lunetten, dat naar het noorden wordt verplaatst. Op deze plek verrijst een compleet vernieuwd station. Langs het eilandperron stoppen, aan het zogeheten langzame spoor, de stoptreinen en worden reizigers ontvangen op een modern en bijzonder station.
 
Uitdaging
Een opdrachtgever die u, ook bij grote projecten, één vast aanspreekpunt biedt. Dat werkt prettig! Als leverancier van bijzondere staalwerken is Neco ook hierin uw partner. Het is onze uitdaging u te ontzorgen.
 
Resultaat
Dit project heeft veel verschillende discipline en dus zijn er veel onderaannemers en leveranciers betrokken voor het uitvoeren van onder meer timmerwerken, dakbedekking, signalering, het plaatsen van glas, etcetera. Neco Staalbouw is verantwoordelijk voor de aansturing en de kwaliteit van deze uit te voeren werkzaamheden. Het project dat nu nog op de tekentafel ligt wordt in 2013 gerealiseerd door Heijmans voor de betonconstructies en installatietechniek en door Neco Staalbouw voor de complete afbouw.
 
“Ik heb Neco Staalbouw leren kennen als proactieve partner bij verschillende projecten rondom het spoor,” vertelt Nienke van de Lune, architect bij Movares. “Neco Staalbouw voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit tot in de kleinste details. Een vakkundige partner voor samenwerken die open, eerlijk en kritisch communiceert en adviseert”

Meer lezen over andere projecten aan het spoor?

Bekijk hier op Youtube een 3D impressie van dit project.

Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor uw bijzondere staal- en constructieprojecten