background-image
  • DVS
  • Aboma
  • VCA

Lift op station Maarn

Station Maarn, gelegen midden in de Utrechtse Heuvelrug, verbindt het dorp Maarn met Zeist en Veenendaal. Onder het perron ligt een doorgaande weg richting het centrum van Maarn.
 
Uitdaging:
Werken zonder veel hinder voor de reiziger en het doorgaande verkeer. Voor deze uitdaging stond Neco Staalbouw bij het plaatsen van deze liftschacht. Een goede voorbereiding, een heldere planning voorafgaand aan de werkzaamheden en flexibel samenwerken tijdens het werk stelden Neco Staalbouw in samenwerking met Strukton in staat de overlast tot een minimum te beperken.

Resultaat:
Tegenover de stationstrap aan de overkant van de doorgaande weg kunnen reizigers sinds de zomer van 2011 het perron nu veel makkelijker bereiken.

Meer lezen over vergelijkbare projecten?

Advies:
Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor uw bijzondere staal- en constructieprojecten